Nieuws

Op vrijdag 22 december is er ons jaarlijks kerstfeestje! Dit gaat door van 17u30 tot 19u30 in de lokalen.

Op zondag 19 november is het weer zover, onze jaarlijkse koekjesverkoop! Op die dag gaan alle Wewekootjes huis-aan-huis koekjes verkopen in en rond Wippelgem.

Het is weer zover... onze jaarlijkse bouwfeesten staan voor de deur! Ook dit jaar hebben we een weekend vol leuke evenementen voor jullie in petto.

Op het programma staat ...

Joepiejeeej, een nieuw chirojaar staat weer voor de deur. Onze jaarlijkse startdag gaat dit jaar door op zondag 24 september. We verwachten jullie om 10u op de Chiro.

Joepieee, Wippelgem Kermis staat weer voor de deur! En naar jaarlijkse gewoonte organiseren wij opnieuw onze kermisfuif.

Lieve Wewekootjes,

Maak jullie borst maar alvast nat, want op ZONDAG 5 MAART is het weer zover! Dan strijden alle chiro’s van Gewest Grenskant om de troffee op MEGASPELDAG.

Hoeraaa! Op zaterdag 6 mei is het weer zover: de 3e editie van ons BREUGHELFESTIJN MET STREEKBIEREN!

Op maandag 6 februari is de 'Lekker op Kamp' actie opnieuw van start gegaan en ook wij doen mee! Vanaf nu kan je de gele flapjes op de verpakkingen van Joyvalle en Appelsientje uitknippen en sparen.

Joepie, vanaf vandaag kan je op deze gloednieuwe site terecht voor alle informatie over onze Chiro! Hier kunt u lezen welke activiteiten er gepland staan, welke afdelingen er zijn, wie de leiding van uw kind is enz...

Subscribe to Nieuws